SON DAKİKA

ART Amasya Radyo ve Televizyonu

2016 YILINDA HAKKARİ YÜKSEKOVA’DA ŞEHİT OLAN ÖZEL HAREKAT POLİSİ İDRİS BOLAT, ŞEHADETİNİN İKİNCİ YILINDA MEVLİD, HATİM VE DUALARLA ANILDI

2016 YILINDA HAKKARİ YÜKSEKOVA’DA ŞEHİT OLAN ÖZEL HAREKAT POLİSİ İDRİS BOLAT, ŞEHADETİNİN İKİNCİ YILINDA MEVLİD, HATİM VE DUALARLA ANILDI
Bu haber 02 Nisan 2018 - 10:50 'de eklendi ve 1.184 views kez görüntülendi.
Özel harekat polisi İdris BOLAT,  2016 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilmişti. Evladımızın şehadetinin üzerinden tam iki sene geçti.
Kahraman polisimiz şehadetinin ikinci senesinde, memleketi Taşova’ya bağlı Karamük Köyü’nde Mevlid, hatim ve dualarla yad edildi. Programa Şehidimizin babası ve annesi Osman BOLAT ile Meryem BOLAT, Valimiz Dr. Osman VAROL ve eşi Funda VAROL Hanımefendi, İl Jandarma Komutanı Albay Selami AKŞİT ve eşi Gülden AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT, özel harekat polisleri ve vatandaşlarımız katıldı.
Programda Şehidimiz İdris BOLAT başta olmak üzere tüm şehitlerimize; vatanımız, toprağımız, bayrağımız için canlarını feda eden kahraman polis ve askerlerimize dualar edildi. Valimiz Dr. Osman VAROL ve eşi Funda VAROL Hanımefendi şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenerek tekrar başsağlığı dilediler. Devletimizin her zaman şehidimizin ailesinin yanında olduğunu dile getirdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA