SON DAKİKA

ART Amasya Radyo ve Televizyonu

2017-2018 YILI 2. DÖNEMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME VE OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2017-2018 YILI 2. DÖNEMİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DEĞERLENDİRME VE OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Bu haber 03 Şubat 2018 - 11:41 'de eklendi ve 794 views kez görüntülendi.
Valimiz Dr. Osman VAROL, Amasya Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 2017-2018 Yılı 2. Dönemi Eğitim-Öğretim Değerlendirme ve Okul Güvenliği Toplantısına katıldı.
Toplantıya Valimizin yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Selami AKŞİT, İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ, İl Sağlım Müdürü Dr. Öner NERGİZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Lokman GÜLTEKİN, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz ERDEM, ilgili kurum müdürleri, okul müdürleri, oda başkanları, okul aile birliği başkanları, mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ’in toplantıyla ilgili değerlendirmelerinin ardından Emniyet Asayiş Şube Müdürü Harun ŞAHİN, okul güvenliğiyle ilgili sunumunu gerçekleştirdi.
Çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim almasının ülkemizin geleceği için önemine vurgu yapan Valimiz Dr. Osman VAROL, “Öncelikle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Birinci dönemin başında benzer bir toplantıyı gerçekleştirmiştik. Bugün burada yaptığımız çalışmaların değerlendirilmesi hem de ileriye dönük olarak yapılacak çalışmaların neler olacağını değerlendirmek için bir araya geldik. Arkadaşlarımız 1. Dönem başındaki toplantıda aldığımız kararlarla ilgili uygulamaları hassasiyetle yerine getirdiler. Bu bağlamda olumlu bir dönem geçirdik. Bugünkü toplantıda ise özellikle okul çevrelerinde güvenliğin sağlanması çocuklarımızın okullarımızda gıda anlamında da güvenlik içinde eğitim-öğretimini sürdürebilmesi bunların tamamıyla ilgili aldığımız kararlar noktasında iyi bir uygulama gösterdiğimizi görüyoruz. Tabi birkaç tane eksik, istediğimiz gibi gelişmeyen noktalar var ama onlarda da son aşamaya geldiğimizi belirtmek istiyorum. Özellikle metruk binalar konusunda bir prosedür var. Bu prosedürde son aşamaya geldik. En son Belediyemizden bir prosedür, karar bekliyoruz. O karardan sonra bu metruk binalardan tescilli olmayanların yıkımı da gerçekleştirilecek. Bunlar sadece öğrencilerimiz ve okul güvenliği anlamında değil genel olarak toplumsal güvenlik için de tehdit oluşturabiliyor. Bunların dışında genel olarak iyi bir noktadayız diye düşünüyorum. Ben şimdi hem kıymetli çalışma arkadaşlarımın hem sizlerin bu hususta ilave etmek istediği bir şey varsa onları dinlemek istiyorum. Daha sonrasında da bu toplantıda konuştuğumuz şeyleri karara bağlayıp hayırlısıyla yeni dönem öncesi toplantımızı tamamlamış olacağız.” dedi.
Toplantı katılımcıların görüş ve önerilerini belirtmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA